Isnin, 8 Julai 2013

Minggu penghayatan Mahasiswa 2013

Alhamdulillah bersyukur ke hadray ilahi kerana limpah dan kurnianya dapat lagi yana bernafas di bumi yana Fana ini . menyepi bukan kerana menghilangkan diri . cuma terlalu sibuk dengan urusan duniawi :)
nak nak share sikit gambar orentasi yana yang best gileer tahun ni , yana jadi Fesi :)
anak buah semua best . fesi asal kene guna nama samaran , tapi yana maen taram je pakai nama sendirii . hihi . Ukhty Aisyah :) haah , comel kan nama tuu ? umur 24 . ? oh my . tersangat lhaa tua umur ituu . hihi .  Ape-ii pun yana Suka sangat Orentasi taun nii , Ada anugerah peserta paling popular . comel sangat , ini dia 


 Comel bukan ?? hihi , kami semua panggil dia Bob " jangan maen belon "

Ni gambar yana dengan adik kumpulan , 
nama dia Shakirah izanie
tengook-ii , nampak taa IZ di situ .. emmang masuk habis lha dengan budak gendud ni 


Perhatikan ganbar depan je . yang belakang anda boleyy usha :) nama dia Akhi Safari


time nak main kapal karam


ni main lukis-ii , adik-ii tengah jawab exam , ktorang fesi kene melukis untuk modul seterusnye world map


ni Ukhti Syarha :)


Ukhti Widad . tuu bukan anak dia taw ., Pinjam jee tuu . hihi


Ukhti Dian . tersangat baik orang nyee  , lemah lembut . tapi dia tetap pendirian . if she no , sampai bila lha tidak jawab nyee :)


ni Ukhti-ii tak tau , taa ingat lha nama nyee :) dorang Awesome


Akhi Umar Al-Khatab dan Akhi Adam :)



ukhti yang yana paling sayang :)


Ukhi Quatul :) sedapkan nama nyee ? yana yang bagi . hihi


Akhir sekali gambar yana bersama yang tersayang :) anak-ii buah yang di rindui . 
pesanan : akak harap korang dapat jaga diri korang dengan sebaik mungkin , tak mau naka-ll daa . semua dah besar , jaga diri , jaga iman InshaAllah korang pasti berjaya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan