Ahad, 12 Mei 2013

Nak Bagi Hadiah Free


Assalalumalaikum :)
selamat malam . salam Qiamulaill
hye oul's my Follower's yana nak bagi Hadiah dekat korang nii :) bila blog yana cukup 200 Follower yana nak bagi hadiah dekat korang :)

kapada yang suka komen blog entry yana anda ada ganjarannya :) hadiah nyee RAHSIA lha  huhu :)
selalu melawat pun akan dapat hadiah :)
yang suka tag yana untuk join segmen pun akan dapat hadiah :)

add yana di facebook https://www.facebook.com/yanna.yaien1?ref=tn_tnmn
follow yana di twitter https://twitter.com/KakakZf




hope yana dapat salah satu daripada 6 ini :)





7 ulasan:

  1. kita baru kenal blog nie..agak2 boleh dapat tak? aahhaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh-ii :) semua orang ada peluang :)

      Padam
  2. Wahh ! macam banyak je hadiah . Hadiah untk aku ada ?? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lha :) kepada yang banyak tag aku unuk join segmen pun akan dapat :P

      Padam
    2. haaa..aku boleh lh dpt..kn slalu tag hg! hahaha

      Padam