Selasa, 2 April 2013

Semburan Aedes




بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum 

hye semua :) yana doakan kawan-II Yana semua sihat-II belaka , serangkai doa pemanis bicara . sebenarnya hari ini dekat kolej yana ada buat semburan Aedes . ada sorang rijal ni kene Denggi that why lha tadi orang-II dari pejabat kesihatan datang buat semburan .. lama juga la yana dengan kawan-II kene duduk luar kejap . semua berhimpun dekat parking lot .. bertenggek je tepi longkang , tepi tangga .. macam nii 


hah . nampak kan ? kesian yana degan kawan-II dan nak maghrib time ni .. 


Yana sempatlah snap beberapa gambar time ni . yana memang minat gile tangkap gambar . maaf lha kalau ade yang menyampah tengok banyak sangat gambar dalam blog yana ni taw :)



 ni yana dengan kawan yana cek arina :)
wani yang snapkan picture nie . Tenggs yayunk 


nie hah three my bestie 4ever and ever :)

deme nie dari tak suka tangkap gambar sampai kene pakse baru suka :)
jahatkan yana 
HAHA


yang hujung tu insyirah A.K.A maklang ktorg :)
dea pemalu orang nye ..


sampai sini jea laa ye . ape-II pun , jom sama-II doakan kawan yana yang rijal tu sihat dan boleh kembali ke kolej bagi meneruskan pengajian dia :)
SYAFAKALLAH 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan