Sabtu, 6 April 2013

i love you sayang

Salam kasih bertinta rindu ,
salam Cinta berserta I LOVE YOU 
hye semua . selamat malam :) malam nii yana TIDUR sorang-II kawan-ii yana semua daa balik .. ahh , Waaa . jeles nyeer .. yana ada exam lagi nii . hum . dalam bilik yana ada 3 orang termasuk yana , 2 orang lagi budak pengajian islam . dorang daa habis paper .
wani dah nak balik jup lagi pukul 1 karang . ayah dia datang ambik dari KL
yana kena lhaa kuat untuk seminggu nii kan ? tanpa wani di sisi . 
yana sayang giler lha dekat gendud sorang nii , tengss sayang coz selalu ada dengan yana ketika susah dan senang walaupun kadang-II yana selalu macam budak-II wanie still layan yana dengan baik :) tenggs sengat ..
dekat Mktabah time ni .. 

selenge gilerr lha ...

wanii usha panas jea dekat yana

kte dekat taiping time ni dengan along

p/s : buat wani zunidan : balik umah jaga diri , jagan nakal-II . jaga hati , jaga iman . jangan nak gaduh sangat lha dengan izzati . jaga syahidah elok-ii . kirim salam rindu sayang peluk cium untuk syahidah taw :)
saya akan sentiasa rindu awak

2 ulasan:

  1. Wahhh ! yana . Sayang awak jugak . Terharunya baca , haha . Hisy ! gambr at maktbah , sengal gile prgi letk muka macm tempyak ja .,

    BalasPadam